Skip to content

Termeni și Condiții

1. Introducere

1.1 Acești termeni și condiții stabilesc drepturile și obligațiile utilizatorilor acestui site web și ale administratorului acestuia.

1.2 Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

2. Utilizarea site-ului

2.1 Utilizarea acestui site este destinată exclusiv pentru uz personal și nu comercial.

2.2 Sunteți responsabil pentru asigurarea că informațiile furnizate către site sunt corecte,
actuale și complete.

2.3 Nu puteți utiliza acest site în scopuri ilegale sau contrare moralității și bunelor practici.

2.4 Nu puteți încărca, transmite sau distribui orice conținut care ar putea fi considerat ofensator, amenințător, defăimător, rasist sau discriminatoriu.

3. Proprietate intelectuală

3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de design asupra conținutului și design-ului acestui site sunt deținute de administrator sau de către terți autorizați.

3.2 Sunteți autorizat să utilizați acest site numai în conformitate cu acești termeni și condiții, și nu vă este acordată nicio licență sau drept de utilizare a oricărui drept de proprietate intelectuală.

4. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1 Colectăm și procesăm datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

4.2 Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a colecta informații despre comportamentul utilizatorului pe site.

4.3 Colectăm și procesăm datele dvs. cu caracter personal numai în scopul pentru care ați furnizat aceste informații și nu vom dezvălui aceste informații către terți fără consimțământul dvs.

5. Excluderea garanțiilor și responsabilității

5.1 Administratorul nu oferă nicio garanție că acest site va fi disponibil fără întreruperi sau erori.

5.2 Administratorul nu este responsabil pentru niciun conținut inadecvat postat de utilizatori.

5.3 Administratorul nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

6. Modificarea termenilor și condițiilor

6.1 Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment fără notificare prealabilă.

6.2 Utilizarea continuă a acestui site după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea acestor modificări.

7. Legislație aplicabilă

7.1 Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația aplicabilă în România.

7.2 Orice dispută legată de utilizarea acestui site va fi supusă jurisdicției exclusivă a instanțelor din România.

8. Dispoziții finale

8.1 Dacă oricare dintre dispozițiile acestor termeni și condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

8.2 Orice renunțare la oricare dintre drepturile sau prevederile din acești termeni și condiții va fi valabilă doar dacă este în scris și semnată de către administrator.

8.3 Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord între utilizator și administrator și înlocuiesc orice acord sau înțelegere anterioară între părți.

8.4 Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site.